Co. van de Noran Internationaal Technologie, Ltd.

 

Gespecialiseerd in GPS die Oplossing voor Voertuigen volgen

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Noran Technology Co., Ltd.

Van goede kwaliteit OBD2 GPS-Drijver voor verkoop
Van goede kwaliteit OBD2 GPS-Drijver voor verkoop
Beste technische ondersteuning op HTTP-protocol met onze server. Snelle reactie op aangepast ontwerp. De stabiele drijver van kwaliteitsgps

—— Jeff

Zeer goed op aangepaste ingebouwde programmatuur, maak het apparatenwerk aangaande ons eigen volgend platform. het nieuwe product NR200 zeer nuttig voor onze markt.

—— Anthony

Zeer nuttige producten en volgend systeem bij het vlootbeheer en anti-diefstal voertuig.

—— Elshamy Mohamed

Het vrije websitegps volgende systeem zeer nuttig voor ons!

—— Iaron Simis

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Noran Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Shenzhen Noran Technology Co., Ltd. Shenzhen Noran Technology Co., Ltd. Shenzhen Noran Technology Co., Ltd. Shenzhen Noran Technology Co., Ltd. Shenzhen Noran Technology Co., Ltd.
Fabriek Kantoor 2014 Uitgave van de Elektronika de Eerlijke Lente - HKTDC 2014 Uitgave van de Elektronika de Eerlijke Lente - HKTDC 2014 Uitgave van de Elektronika de Eerlijke Herfst - HKTDC

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Noran
Aantal werknemers : 10~100
Jaarlijkse omzet : >3,000,000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 90% - 100%

Norantechnologie. is een merk van GPS-Drijver dat goed - het geweten door globale cliënten werd aangezien wij in 2007 vestigden. Co. van de Noran heeft Internationaal Technologie, Ltd een bureau in Hong Kong, en onze fabriek wordt gevestigd in Shenzhen-Stad, China. Daarom kunnen wij globale cliënten met de snelste belangrijke tijd en de veilige levering verzekeren.

 

Wij zijn bezig geweest met R&D op GPS Volgend software en Eenheden voor voertuigen. Met onze professionele van de techniekteam en kwaliteit producten, werden wij een belangrijke GPS-volgende de apparatenleverancier van de voertuigplaats.

 

Noran heeft een grote waaier die op GPS Eenheden behandelde Motorfiets, e-Fiets, auto, vrachtwagen, en andere types van voertuigen volgen. Met ons GIS-Voertuig Volgend Platform, kunnen de cliënten login ons systeem leiden, subclients en voertuigeninformatie noodzakelijke rapporten, meningsbeelden, controlebrandstofverbruik uitvoeren van brandstofkromme, enz.

 

Het Noranpersoneel streeft met sterkte en strategie ernaar om Noran als fabrikant van wereldklasse te bouwen; wij zijn overtuigd dat Noran zijn nieuwe pracht en snelle ontwikkeling in de nabije toekomst zal realiseren.

Contactgegevens
Shenzhen Noran Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Kang

Tel.: 86-755-26713626

Fax: 86-755-26506932

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)